Tuesday 1 April 2008

Dohadzovacka...

Prihoda, ktorù zazil drahy s hviezdou :)

Boli spolu v bare a drahy este nieco doràbal a hviezda uz sklasicky na milion prvej otàzke, drahy uz nervozny, nevie kam chodit po odpovede. Nakoniec odchàdzajù z baru na parkovisko. Malà zaregistruje, ze je na parkovisko nezvycajne vela aùt. Takze milion druhà otàzka: "Preco je tu tolko aùt?!" Na co jej drahy hovori, ze je nedela a "starci" (rozumej klub dochodcov) organizujù poobednajsiu tancovacku. Malà chàpavo prikyvne hlavou a spyta, ze ci by aj oni nemohli ist tancovat. Drahy len povie, ze je to pre starcov. Tym to prenho skoncilo, nie vsak pre hviezdu. Malà po chvilke zamyslenia zahlàsi: "Tato, ale musime niekoho nàjst babke, aby si mohla ist so starcami zatancovat!" Drahy skoro padol do kolien od smiechu.

Ked nàm to vecer hovoril, tak mame vyhrkli od smiechu slzy a este dodala: " No a uz som dostala! Uz som aj starà!!!" U nàs totiz vekovy priemer klubu dochodcov je 79 rokov :) Takze tak sa nasa hviezdicka o babku starà :)

No a len takà kràtka: Malà vonku pri aute velmi dolezito sepkà tatinovi: "Tato, a ty vies, ze babka mà frajera!" a potom este dolezitejsie, akoby by mu zdelovala to najtajomnejsie tajomstvo, posepne:"a asi aj pride, vies?!" Fakt je, ze mama mà priatela, a ze sa dohodli, ze by ju prisiel pozriet. Samozrejme, ze drahy o tom vie, len hviezda si vypocula telefonàt a myslela si, ze je to tajomstvo. A my si stàle naivne myslime, ze ved ona aj tak nerozumie o com mi dve s mamou tocime!!! Zasa nàs raz prestala :))))